Om UTU

Uppsala – Trondheim – Uppsala är inte en tävling, utan en cykeltur med målet att utmana sig själv att cykla långt, förvisso på begränsad tid. Och samtidigt få en upplevelse utöver det vanliga – och en tur i samma spår som den klassiska pilgrimsleden.

Uppsala – Trondheim – Uppsala arrangeras av Randonneur Stockholm, den ideella föreningen för randonnecykling i Stockholm och östra Mälardalen.

Kontakt

Policy för kakor och data

Denna webbplats använder kakor för att förbättra funktionen på sidan. Om du väljer språk kan denna webbplats be din webbläsare att spara valet till nästa gång i en kaka. Du kan ställa in i din webbläsare om du accepterar kakor eller inte. Vi använder också sessionskakor för att komma ihåg inloggning och inställningar under pågående besök på webbplatsen. Dessa försvinner när du stänger webbläsaren.

Vi använder inga spårningstjänster för att mäta besök och har inga annonser på sidan.

Deltagares namn, profilbild, ort och klubb, rapporter om var deltagare är och lista med resultat kan publiceras på denna site eller Randonneur Stockholms hemsida. Uppgifter med resultat kommer också redovisas till Randonneurs Mondiaux och kan publiceras av dem.

Kontaktuppgifter i form av e-post, telefon och gatuadress är inte offentliga. Vi använder dessa för att kontakta deltagare och för att skicka uppgifter för inloggning. Uppgifter om kost, beställningar och övriga kommentarer används enbart inom organisationen och i beställningar till de leverantörer vi anlitar.

Upphovsrätt

© 2018 Randonneur Stockholm

Bilder

Uppsala domkyrka © 2005 Commonist. Public domain
Torsåker från ovan © 2012 Kalle Ekund. GFDL 1.2
Städjan © 2011 Ankara. CC-SA 3.0
Nidarosdomen © 2015 DXR. CC-SA 4.0
Røros © 2005 Vberger. Public domain
Tre Björnar, Älvdalen © Tre Björnar

Övriga bilder © Per Eric Rosén

© 2018 Randonneur Stockholm
Om UTU
Policy för kakor och data